GMINA DOLSK
Temat: Zaproszenie na szkolenia nt. przygotowania wniosku o przyznanie pomocy
Zaproszenie na szkolenia nt. przygotowania wniosku o przyznanie pomocy |
W związku z planowanymi naborami wniosków o przyznanie pomocy w ramach realizacji Strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność (LSR) LGD Gościnna Wielkopolska organizuje szkolenia na temat przygotowania wniosku o przyznanie pomocy. Szkolenia skierowane są do potencjalnych wnioskodawców z obszaru LGD Gościnna Wielkopolska.
Szkolenia odbędą się w następujących terminach:
- Zakładanie działalności gospodarczej związanej z produkcją i/lub przetwarzaniem i/lub sprzedażą lokalnych produktów żywnościowych - czwartek 12 kwietnia 2018r. godz. 9.00-11.00
- Zakładanie działalności gospodarczej związanej z produkcją i/lub przetwarzaniem i/lub sprzedażą lokalnych produktów żywnościowych - dla grup defaworyzowanych czwartek 12 kwietnia 2018r. godz. 11.00-12.00
- Rozwijanie działalności gospodarczej związanej z wykorzystaniem lokalnych produktów żywnościowych - czwartek 12 kwietnia 2018r. godz. 12.00-14.00
- Instalowanie i wykorzystanie odnawialnych źródeł energii w obiektach związanych z działalnością gospodarczą w zakresie rekreacji, turystyki lub sprzedaży lokalnych produktów żywnościowych - piątek 13 kwietnia 2018r. godz. 9.00-11.00
- Realizacja szkoleń w zakresie produkcji i/lub przetwarzania lokalnych produktów żywnościowych z wykorzystaniem innowacyjnych metod, technik lub narzędzi - piątek 13 kwietnia 2018r. godz. 12.00-14.00
- Tworzenie i wdrażanie innowacyjnych społecznych programów edukacyjnych w zakresie ochrony środowiska i zmian klimatu - piątek 13 kwietnia 2018r. godz. 12.00-14.00
- Tworzenie i upowszechnianie innowacyjnych społecznych programów edukacyjnych dotyczących lokalnych produktów żywnościowych, tradycyjnych potraw i zdrowego żywienia - piątek 13 kwietnia 2018r. godz. 12.00-14.00
Miejsce wszystkich szkoleń: sala szkoleniowa w budynku siedziby LGD Gościnna Wielkopolska w Pępowie, ul. Powstańców Wlkp. 43 Pępowo.
ZOBACZ PLAKATY >>> Pobierz PDF
Opublikowano dnia 05-04-2018 r.
|